Barabas.md
0 Coș

Blog

Pe blogul nostru veți găsi informații utile și interesante despre barbă și mustăți. Veți afla cum să aveți grijă de barba Dvs. și ce formă să alegeți, veți afla despre noile tendințe în tundere și stilare, precum și despre stil masculin, tatuaje și multe alte!
Cum să crești o barbă
Mulți bărbați consideră că a crește barba e destul de simplu. Însă dacă doriți o barbă bună, nu va fi suficient doar să nu vă bărbieriți.
Ați visat mereu la o barbă, însă genetica nu era de partea voastră? Firele de păr cresc extrem de lent și densitatea lor lasă de dorit? Nu vă indispuneți, mai întîi de toate haideți să analizăm cauzele posibile și metode de soluționare a acestor probleme.
Citește mai departe
Cum să alegi corect forma bărbii
Cum să alegi corect forma bărbii
Deci, dacă deja ați crescut barba, atunci a venit timpul să alegeți forma și stilul acesteia. Din păcate, nu există o soluție universală. Pentru a face o alegere corectă trebuie să luați în consideraț ...
Citește mai departe
Cum să-ți tunzi barba  corect
Cum să-ți tunzi barba corect
Există numeroase tehnici de tundere a bărbii și a mustății, însă orice bărbos este obligat să cunoască cel puțin cele de bază.
Citește mai departe
Îngrijirea bărbii
Îngrijirea bărbii
În acest articol am reflectat regulile de bază pentru îngrijirea corectă a bărbii. Indiferent de barba Dvs: lungă sau scurtă, ea are nevoie de o îngrijire specială și permanentă. Numai în aceste circ ...
Citește mai departe